domingo, 13 de mayo de 2012

LA RECERCA



Portem un temps a la percaça de l'ideal. No és pas fàcil trobar-lo. Hi ha gent que diu que no existeix, però n’hi ha d'altra que diu haver-lo trobat però no en té cap prova. Aquesta és la segona setmana que busquem; infructuosament, com gran part de  totes les recerques d'aquest tipus; però res. Molta publicitat, però quan decideixis anar per ell, no el trobes.

En Joan ja l'ha buscat per Internet i res. Jo, potser la més obsessionada de tots,  per totes les botigues i botiguetes de Girona i tampoc he tingut gaire resultats. Li vaig demanar a un amic que viu a Barcelona que ho mirés... i també ell com nosaltres s'ha obsessionat en trobar-lo, i va pels carrers de Barcelona, amb les característiques apuntades en un paper i gairebé tots els botiguers coneixen això que ell demana, però ningú sap on trobar-lo.

Hi ha hagut persones que es van obsessionar en trobar-lo i van dedicar mitja vida en seguir-li l'empremta però no van arribar ni a apropar-se.

No en volem un qualsevol, en volem un de veritat, un de qualitat, original de soca-rel, aquella relíquia de caçador; però nosaltres ingenus buscapistes, hem fet l’orni de tantes històries d’abandonaments i decepcions,  i hem sortit a lloure, a intentar trobar això que molta gent busca i busca i que potser no existeix, o potser sí..

Continuem buscant... per si de cas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario